Studio voor newborn en babyfotografie

Benieuwd naar mijn fotostudio? Graag geef ik je alvast een voorproefje van mijn heerlijke plekje aan huis, in het buitengebied van Deventer, aan de rand van Schalkhaar. De ruimte heb ik speciaal ingericht voor newborn en babyfotografie. Je bent van harte welkom!

Aangename en gezellige plek

De studio is met liefde en passie ingericht. Het is voor mij een aangename en gezellige ruimte en zo wordt het ook ervaren door iedereen die de studio bezoekt. Alles wat je nodig hebt voor de baby is aanwezig en ik zorg ook voor het welzijn van de familie.

Natuur, ruimte en rust

Het uitzicht vanaf mijn studio in de natuur geeft een heerlijk gevoel van ruimte en rust. Voor families die met oudere kindjes komen voor een shoot van een pasgeboren broertje of zusje is er ruimte om tussendoor te spelen. Speelgoed is in de studio aanwezig.

Alles in huis om te genieten

Ik heb een verzameling van dekens, doeken, achtergronden en andere accessoires in verschillende kleuren en materialen. Ik kan voor jullie de juiste combinatie zoeken, of we doen dit samen. Voor de baby heb ik alles in huis, zoals een aankleed kussen en een warm omslagdoek. Belangrijk is dat je zelf even kunt ontspannen en genieten.

Mijn werkwijze
Collect moments, not things.

Makkelijk bereikbaar

Mijn studio is makkelijk bereikbaar en je kunt direct voor de deur parkeren. Net aan de rand van Schalkhaar en daarmee behoort het wel tot het platte land van Salland.

Gelegen aan de Spanjaardsdijk 52C.

Vanuit Deventer, De Vijfhoek, Raalte, Diepenveen en Twello is mijn thuisstudio het makkelijkst te bereiken via de N348. Vanaf de snelweg (A1), afslag Deventer Oost ben je met 10 minuten op het adres van bestemming.