Project omschrijving

Jouw portret

Laat bijzondere momenten in je leven vastleggen met een fotoshoot. Elke levensfase brengt bijzondere herinneringen met zich mee. Met een portretshoot, of bijvoorbeeld een shoot met vrienden of familie heb je een unieke en persoonlijke herinnering.

Portretfotografie bestaat al zo’n 200 jaar en het zal altijd een manier blijven om bijzondere mensen speciaal vast te leggen. Een portret is altijd puur, persoonlijk, privé en gaat over jou. Jij bent uniek en ik maak deze foto op de manier die het beste bij jou past. 

Jouw eigen stijl

Eenvoud is mijn doel. Ik kijk naar jou, naar wie je bent, wat bij je past en zoek de puurheid voor een uniek eindresultaat. 

Persoonlijk en tijdloos

Met mijn portretten streef ik naar persoonlijke en tijdloze beelden. Beelden die jou laten zien zoals je bent, zonder te veel afleidende elementen. 

Portret shoot van een dierbare

Een portret van een dierbare zorgt voor een blijvende herinnering. Soms dromerig of juist opgewekt en enthousiast. Deze foto verdient een bijzondere plek in huis.

De combinatie van licht, locatie, texturen en bewerking bepalen de sfeer en ‘look en feel’ van jouw fotoserie. Samen bespreken we wat bij jou past en in welke setting jij je op je gemak voelt. 

Juiste locatie fotoshoot

Een mooie en geslaagde portretfoto hangt niet af van de locatie. Als ervaren fotograaf kan ik onder alle omstandigheden fotograferen en ben ik niet gebonden aan een bepaalde plek.

De shoot verzorg ik buiten in de natuur, op een karakteristiek plekje, in de stad of op een binnen locatie naar wens. Ook voor een studio portret ben je bij mij aan het goede adres. In mijn studio kan ik het licht sturen en je kunt kiezen uit verschillende achtergronden.    

Samen op de foto

Samen ben je niet alleen… Soms zijn er speciale momenten in het leven waarbij je denkt aan een fotosessie van je kinderen of een ander dierbaar persoon, maar vooral samen. Denk bijvoorbeeld ook aan een love shoot of een sessie samen met je beste vriendin. Deze momenten zijn ontzettend veel waard. Graag maak ik er met jullie een mooie blijvende herinnering van.