Project omschrijving

Newborn fotografie Deventer

Een baby… wat leuk en wonderlijk! In de eerste dagen na de geboorte wil je alleen maar kijken naar je baby. Je wilt alles aanraken, voelen, kussen en je wilt genieten van je kleintje. Het is gewoon een wonder, zo uniek en bijzonder! Met een newborn shoot van Your Best Memories bewaar je jullie eerste dierbare momenten voor altijd. Vastgelegd op foto, voor aan de muur, in een album en om te delen met al je dierbaren.

Wakker, dromerig en samen op de foto

Ik maak foto’s van de wakkere momenten. Liefdevol in de armen van paps en mams. Ik laat je kindje slapen voor dromerige en natuurlijke beelden. Alle details leg ik voor jullie vast en het liefst vang ik ook nog dat kleine glimlachje op. Zijn er al oudere kinderen? Natuurlijk mogen ook zij samen met de kleine op de foto. Samen maken we er een moment van om nooit te vergeten. Ik leg jullie baby op een natuurlijke, vertrouwde manier vast en jullie kunnen heerlijk ontspannen en van het moment genieten.

Gespecialiseerd newborn fotograaf

Newborn fotografie is een specifieke manier van fotograferen. Hiervoor heb ik een professionele studio ingericht die van alle gemakken voorzien is. Op verzoek kan ik ook bij jullie thuis komen. Je kindje is bij mij in vertrouwde en veilige handen. Ik ben speciaal opgeleid in newborn fotografie en ben zelf ervaringsdeskundige als moeder (en tante) van een prachtig stel kids. Verder blijf ik me steeds bijscholen, volg workshops en coaching door erkende newborn fotografen. Mijn zorgzame en rustige aanpak zorgt ervoor dat je kindje zich ontspannen voelt en er een puur beeld ontstaat. Je leest meer over mij en mijn stijl van fotograferen bij Over Sandra.

Werkwijze newborn fotoshoot

Benieuwd hoe je een newborn shoot kunt inplannen en hoe het stap voor stap in zijn werk gaat? Lees het op de pagina Werkwijze newborn shoot. Ik gun alle ouders een prachtige serie van hun nieuw geboren kindje. Je bent van harte welkom bij Your Best Memories!

MIJN WERKWIJZE

Welke Newborn shoot kies jij?

Bekijk hieronder mijn aanbod en kies de fotoshoot die het beste bij je past.

Heb je andere wensen? Laat het mij weten, ik denk graag met je mee.

MINI

Ster

Mooie Newborn foto’s in een mini sessie. Fotoshoot met baby’s eerste mooie kleertjes. Helemaal in je eigen stijl. Ik kom bij jullie thuis of we maken de foto’s in mijn knusse studio aan huis. Een fotomoment met papa en/of mama is mogelijk. Duur ca. 1 uur. 8 foto’s gratis als digitaal bestand. Keuze uit meer foto’s en diverse fotoproducten.

€ 95

BOEKEN

ZACHT

Hartje

Volledig verzorgde Newborn shoot in mijn studio met doeken en accessoires. Ik fotografeer je kindje in verschillende poses. Een fotomoment met papa en/of mama mogelijk. Duur ca. 2 uur. 12 foto’s in kleinformaat afgedrukt en als digitale bestanden gratis.

€ 195

BOEKEN

PUUR

Ster

Een fotoshoot in mijn warme en comfortabele studio. Waarin ik uitgebreid de tijd neem, ca. 3 uur. Vele poses en diverse stijl combinaties worden mogelijk. Er is voldoende tijd voor foto’s met papa, mama, broer en/of zus. Je ontvangt een mooi opgemaakt fotoalbum in je eigen stijl met de mooiste foto’s. Naast het album ontvang je 18 digitale fotobestanden gratis.

€ 295

BOEKEN

CADEAUBON

Hartje cadeaubon

Verras je vrienden of familie met een cadeaubon voor een newborn fotoshoot van Your Best Memories.

BESTELLEN