Project omschrijving

We are family

Een mooie foto laten maken, samen met het gezin? Altijd de moeite waard natuurlijk. Samen met jullie zorg ik voor een blijvende en persoonlijke herinnering. We kiezen samen de locatie; in de studio, bij jullie thuis of buiten in de natuur bijvoorbeeld. Het eindresultaat is persoonlijk en professioneel. Geposeerd of spontaan, maar altijd ontspannen, natuurlijk en warm. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jouw mooie gezin!

Jullie perfecte locatie

De omgeving van Deventer heeft met de IJssel en mooie oude straatjes veel te bieden. Ook in Salland en Gelderland is er prachtige natuur en zijn er nog vele karakteristieke locaties te ontdekken. Op een industriële locatie zorg ik bijvoorbeeld voor stoere foto’s met urban touch. Met foto’s in de natuur creëren we samen een gezellig en warm beeld dat op elk moment van het jaar z’n charme heeft. Samen kiezen we een locatie die perfect bij jullie aansluit.

Geposeerd en spontaan

Voor een goede mix aan foto’s zal ik jullie deels geposeerd en deels spontaan fotograferen. Met jullie interactie, gezelligheid en warme gevoel vang ik de juiste momenten voor een blijvende herinnering. 

Klein moment, goud waard

Vooraf deel ik een aantal tips, zodat jullie goed voorbereid zijn. Als het moment daar is, vind ik het natuurlijk ook leuk om jullie eerst even persoonlijk te leren kennen. Dat helpt om de shoot ontspannen te laten verlopen. Waarschijnlijk vinden jullie het zelf ook prettig om te weten wie die mevrouw is met de camera.

Je gezin liefdevol in beeld

Een nieuw moment vastgelegd als puzzelstukje van jullie levensverhaal.

LOVELY FAMILY

Ster

Een gezellige fotoshoot met jullie gezin tot 4 personen op een mooie locatie binnen of buiten. Afhankelijk van jullie wensen neem ik ongeveer 30 tot 45 minuten de tijd hiervoor. Jullie ontvangen 3 volledig bewerkte digitale fotobestanden gratis.

€ 140

BOEKEN

BIG FAMILY

Hartje

Deze fotoshoot is geschikt voor grotere gezinnen en families. Ik maak ervan een interactieve en speelse fotoshoot op een geschikte buitenlocatie. En neem ca. 1 uur de tijd met jullie. Natuurlijk houd ik ook rekening met jullie wensen. Jullie ontvangen 5 digitale foto’s gratis en drie fotoafdrukken met passe-partouts in de afmeting 25x20cm. En je hebt keuze uit meer foto’s en divers fotodrukwerk. De prijs van dit pakket is gebaseerd op maximaal 8 personen. Uiteraard kun je deze shoot ook boeken met een grotere familie. De meerprijs per extra persoon is 10 euro.

€ 180

BOEKEN

FAMILY IN STYLE

Ster

Wil je eens een familiefoto op een andere manier? Dan maak ik van jullie zijprofielen een stijlvol gezinsportret. Hiervoor neem je 1 voor 1 plaats in de studio en maak ik van iedereen afzonderlijk een foto van jullie. Dat gaat vrij snel. De nabewerking kost iets meer tijd. Jullie foto’s worden samengevoegd en bewerkt tot 1 beeld. Jullie ontvangen zowel de bewerkte foto als de losse zijprofielen als digitaal bestand. En voor een fotoafdruk als eyecatcher kan ik tevens zorgen.

€ 75

BOEKEN

CADEAUBON

Hartje cadeaubon

Verras je vrienden of familie met een cadeaubon voor een fotoshoot voor het gezin van Your Best Memories.

BESTELLEN