Project omschrijving

We are family

Een mooie foto laten maken, samen met het gezin? Altijd de moeite waard natuurlijk. Samen met jullie zorg ik voor een blijvende en persoonlijke herinnering. We kiezen samen de locatie; in de studio, bij jullie thuis of buiten in de natuur bijvoorbeeld. Het eindresultaat is persoonlijk en professioneel. Geposeerd of spontaan, maar altijd ontspannen, natuurlijk en warm. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jouw mooie gezin!

Jullie perfecte locatie

De omgeving van Deventer heeft met de IJssel en mooie oude straatjes veel te bieden. Ook in Salland en Gelderland is er prachtige natuur en zijn er nog vele karakteristieke locaties te ontdekken. Op een industriële locatie zorg ik bijvoorbeeld voor stoere foto’s met urban touch. Met foto’s in de natuur creëren we samen een gezellig en warm beeld dat op elk moment van het jaar z’n charme heeft. Samen kiezen we een locatie die perfect bij jullie aansluit.

Geposeerd en spontaan

Voor een goede mix aan foto’s zal ik jullie deels geposeerd en deels spontaan fotograferen. Met jullie interactie, gezelligheid en warme gevoel vang ik de juiste momenten voor een blijvende herinnering. 

Klein moment, goud waard

Vooraf deel ik een aantal tips, zodat jullie goed voorbereid zijn. Als het moment daar is, vind ik het natuurlijk ook leuk om jullie eerst even persoonlijk te leren kennen. Dat helpt om de shoot ontspannen te laten verlopen. Waarschijnlijk vinden jullie het zelf ook prettig om te weten wie die mevrouw is met de camera.