Project omschrijving

Kiekeboe! Jouw baby fotoshoot

Je baby is nu al een tijdje bij jullie en inmiddels zijn jullie al aan elkaar gewend. Je baby hoort bij jullie alsof het nooit anders geweest is en je kunt je toch écht niet meer voorstellen hoe het zonder de baby zou zijn. Elke dag weer genieten van die mooie lach, het gebrabbel, de zachte huid en die ontzettend heldere mooie ogen.

Het juiste moment

Jouw kleintje voelt zich helemaal happy bij jullie en geniet ontzettend van alle warmte en de liefde. Voor baby’s is 3 tot 12 maand een super mooi moment om met het gezin op de foto te gaan óf alleen ‘te shinen’ natuurlijk, in een baby fotoshoot. Misschien kan je kleintje al op de buik liggen of zelfs zitten, maar dat hoeft niet. Jullie bepalen zelf het moment dat jullie het beste uitkomt. Met de foto’s van Your Best Memories bewaar je de momenten die voor jullie van betekenis zijn. Samen zorgen we voor een herinnering voor altijd!

Samen knuffelen en genieten

Je kleintje is zo intens gelukkig bij jou en geniet van elke aanraking en elk contact. Liefdevol sluit je je baby in de armen, een gevoel dat je nooit meer wilt vergeten. Lekker knuffelen en lachen dat is precies zoals jij je kind wilt herinneren. En is er een grote broer of zus? Ik leg ze graag samen op een natuurlijke manier vast.

Studio voor babyfotografie

Voor een baby fotoshoot ontvang ik jullie graag in mijn studio aan huis. De studio is speciaal voor babyshoots ingericht en is knus en van alle gemakken voorzien is. Wil je meer weten over mijn studio? Je leest het bij studio.

Met je baby in de natuur

Als het weer het toelaat is het heerlijk om met de baby naar buiten te gaan. De natuur in zijn schoonheid levert op verschillende momenten in het jaar prachtige beelden op en je baby zal ervan genieten. Samen op een kleed of op een bankje of puur natuur in het gras. Ik ben groot fan van een natuurlijke omgeving en het levert altijd sfeervolle beelden op. Met alle plezier denk ik mee over de perfecte locatie. Maken ook grote kinderen of een hond deel uit van jullie gezin? Dan raad ik een buitenshoot zeker aan.

Je baby groeit snel, mis het niet

Je baby groeit in het eerste levensjaar zo ontzettend snel en ontdekt zijn omgeving steeds iets meer. Voor je het weet is de kleine baby, die je pas nog in de arm hield een dreumes geworden die zelfs al naar je kan zwaaien. Zonde om die tijd niet vast te leggen. Graag leg ik jouw baby op meerdere momenten in het eerste jaar professioneel vast. Dat doen we in mijn studio en op vier momenten in baby’s eerste levensjaar. Samen bespreken we jouw wensen en we stemmen de sessies op elkaar af.