Een tastbare herinnering

Ik ben Sandra en het gezicht achter Your Best Memories. In de eerste plaats moeder, tante, een mensenmens, natuur- en dierenliefhebber en met passie fulltime fotograaf. En de liefde gaat vooral uit naar het blije gevoel dat ik mijn klanten bezorg. Met heel mijn hart zorg ik voor een waardevol resultaat. Een herinnering die voor altijd blijft, en die altijd de moeite waard is waar je op terug kunt kijken. En ja, je leeft maar een keer, daarom ben je altijd de moeite waard!

Bijzonder, kwetsbaar en klein

De eerste keer dat ik een nieuw geboren kindje fotografeerde vond ik onwijs spannend en ontzettend mooi tegelijk! Vanaf dát moment wist ik: dat wil ik doen. Als je op deze manier iets moois voor de ouders, voor de familie en voor het kindje zelf kan betekenen… Een gevoel van warmte en geluk kwam over mij heen. Een Newborn is zo ontzettend bijzonder, kwetsbaar en zo klein voor maar even.

Collect moments, not things.

Groot moment, snel voorbij

De geboorte van een kindje zorgt voor een grote verandering in je leven, die vaak gepaard gaat met emoties. Zelf herinner ik het me nog als de dag van gisteren. Jammer genoeg hebben wij geen Newborn shoot laten doen na de geboorte van mijn twee zoons. Dat zou ik nu zonder twijfel anders doen, want dit moment is er écht maar voor even.

Vertrouwd en met aandacht

Als mensen zeggen dat ze niet graag voor de camera staan, snap ik helemaal wat zij bedoelen en herken ik dat vooral ook bij mezelf. Juist daarom vind ik het belangrijk dat mensen zich bij mij vertrouwd voelen en we een prettige tijd met elkaar hebben. Je bent uniek, je bent het waard en ik neem de tijd voor jou.

Van camera tot vakopleiding

Toen mijn kinderen nog heel klein waren maakte ik kennis met mijn eerste spiegelreflexcamera. Dit bood zoveel mogelijkheden, maar de fotograaf was nog niet direct geboren. Ik begon te experimenteren, volgde mijn eerste cursussen en even later volgde ik de basisopleiding aan de Fotovakschool. Weer later fotografeerde ik steeds meer verschillende mensen en kinderen en ook mijn eerste baby, volgde nog meer workshops en haalde vervolgens mijn diploma aan de Fotovakschool.

Photography is about capturing souls, not smiles.

– Dragan Tapshanoy –

Newborn en baby fotografie

Sinds 2018 ben ik mij volledig gaan richten op fotografie. Ik specialiseerde mij op het gebied van Newborn fotografie. Met elke baby die ik fotografeer besef ik de waarde en kwetsbaarheid van deze nieuw geborene. En dan ben ik gewoon even verliefd en waardeer ik mijn werk onwijs.

Zachte en tijdloze beelden

Met een foto gemaakt door Your Best Memories heb je de mooiste herinnering aan jouw speciale en unieke moment in je leven. Dat moment leg ik vast, zodat je ook vele jaren later nog plezier hieraan kunt beleven. De foto’s zullen altijd zacht en tijdloos zijn. En voor de allerkleinsten gebruik ik zachte texturen en materialen zodat een warme natuurlijke uitstraling gewaarborgd is.

Bekijk hier mijn werkwijze voor Newborn en baby shoots.

Thank you for letting me capture your special moment.

Jouw story in een fotoreportage

Wist je dat je mij ook voor een foto reportage kunt boeken? Met reportagefotografie wordt de sfeer van een speciale gelegenheid vastgelegd. Denk bijvoorbeeld aan een festiviteit of evenement. Hiervoor ben ik niet te nadrukkelijk aanwezig en steeds gefocust om de kleine en grote momenten vast te leggen. Niets is gesteld en alles wordt gefotografeerd zoals het daadwerkelijk is en gebeurt. Ons leven is schatrijk met waardevolle gebeurtenissen. Een beleving is het mooiste geschenk en die leg ik met liefde voor jullie vast.

Zelfstandig of eigen bedrijf

Je weet nu dat ik fulltime werk als fotograaf. En dat doe ik voor een deel ook voor zakelijke klanten, zelfstandigen en bedrijven. Ben je hierin geïnteresseerd? Kijk dan snel op mijn website www.brandingfoto.nl. Brandingfotografie vraagt een andere aanpak die ik ontzettend leuk vindt en naast mijn kleine klantjes voor een welkom afwisseling zorgt. Met een personal branding fotoshoot wordt je zichtbaar als ondernemer, herkenbaar en je laat zien waar je voor staat.

Offerte aanvragen

Even persoonlijk kennismaken

Logisch dat jullie eerst meer over mij willen weten. Hier stel ik me graag persoonlijk aan jullie voor. Wil je meer weten? Neem dan gerust even contact met mij op.

Ik ben een familiemens, love my kids, mijn gezin en onze lieve Cane Corso. Ik ben een echte doener, maar ook een dromer en denker. Mijn roots liggen op het platteland in Duitsland vlakbij Berlijn, waar nog steeds familie woont en dierbare vrienden. De natuur speelde als kind al een belangrijke rol in mijn leven en dat is altijd gebleven. Lange wandelingen met de hond, heerlijk! Samen met gezellige mensen, nog beter! Ik houd van gezelligheid. Het buitenleven biedt mij de ultieme afwisseling en zorgt voor een opgeladen batterij. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in een gezonde en liefst duurzame leefstijl. En dus probeer ik ook graag nieuwe gerechten uit in de keuken. Tot ergernis van mijn kids, graag zo gezond mogelijk.

Wist je dat ook van mij?

Als jong meisje zat ik op atletiek, ik rende altijd en overal en bij trappen nam ik altijd twee tredes tegelijk. Ik hield van klimmen, klauteren en allerlei sporten en probeerde veel uit zoals skateboarden, snowboarden en waterskiën. Inmiddels ben ik moeder en dus ook een stuk voorzichtiger. Sporten en de landleven liefde blijft. Breng mij met dieren in contact en er ontstaat een ontzettend grote glimlach op mijn gezicht. De zachte neus van een paard, de ruwe tong van een koe, een jonge pup, kitten of kuikentje. Allemaal veel te leuk!

Als fotograaf wil ik graag de verbinding aangaan en leer jullie daarom graag kennen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Liefdevolle woorden

Bij de fotoshoot werden we erg welkom ontvangen in een aangename en zeer moderne fotostudio waar onze baby zich heerlijk op zijn gemak voelde. De fotosessie had een prettige tijdsduur waardoor we allemaal, maar onze baby zeker, de hele tijd echt opgewekt waren. Door de vakkundige aanwijzingen (en tips per e-mail vooraf) hebben we veel verschillende foto’s uit verschillende perspectieven kunnen nemen.

Kort na de shoot ontvingen we een hele serie prachtige foto’s waar we zelf dan de mooiste exemplaren uit konden kiezen. De definitieve foto’s ontvingen we supersnel nadat we onze keuzes hadden gemaakt. Al met al een heel goede ervaring gehad bij Your Best Memories.

Stefan & Linda
Een fotoshoot met je gezin is nogal een uitdaging. Je wilt je kroost leuk op de kiek, maar ja, zij doen hun eigen ding. Gelukkig weet Sandra daar wel raad mee. Ze is geduldig, ontspannen en laat de kinderen zijn wie ze zijn. Met de nodige humor zorgt ze voor een gezellige sfeer, waardoor wij ons allemaal op ons gemak voelden. Wij hebben prachtige foto’s ontvangen van ons gezin.

Een dierbare herinnering, waar wij heel blij mee zijn. Sandra heeft ons vast kunnen leggen zoals wij zijn. En dat zie je terug in de foto’s. Super bedankt Sandra! Wij komen graag nog eens terug!

Familie Cents
Ik heb al 3 fotoshoots met Sandra gedaan. Mijn eerste shoot bij haar was een Newborn shoot en wat zorgde zij voor een relaxte sfeer, waarin onze knappe meid en ook ons hele gezin werd gefotografeerd. Mooie foto’s waren het resultaat.

Later heeft zij mijn gezin en onze hele familie gefotografeerd tijdens een wandeling in het bos. Het was ongedwongen en een leuke sfeer waardoor de kinderen super op de foto staan en niet liepen te mopperen dat ze weer op de foto moesten ;).

Ook is mijn dochtertje met 9 maanden gefotografeerd. Wat een geweldige foto’s. Een talent om zulke te maken, terwijl je kind niet stil zit en overal heen kruipt.

Als je een fotograaf zoekt die naar je luistert, makkelijk in contact is en je als persoon ziet ben je bij Sandra aan het goede adres. Daarnaast neemt ze ook je wensen en ideeën mee.

Emmy van Laer

Liefdevolle fotoshoot in sfeervolle fotostudio met prachtige foto’s als resultaat

Familie Hazeling
Toen onze tweede dochter geboren werd wilden we dit graag vastleggen met een mooie Newborn fotoshoot, ook met het hele gezin. Sandra heeft ons erg goed geholpen door advies te geven en voorbeelden te laten zien.

Wij vonden het fijn dat ze de shoot bij ons thuis kon doen. Ze neemt allemaal leuke accessoires mee om de shoot en baby aan te kleden. Ze neemt de tijd voor je om zoveel mogelijk foto’s te maken, ook wanneer je baby niet wil slapen. Met een mooi resultaat, prachtige foto’s.

Jaap & Laura
Wij hebben een fotoshoot gehad van onze zoon bij Sandra thuis waar ze een prachtige studio heeft. Wij waren erg onder de indruk en bewonderen Sandra hoe zij omging met onze kleine prins. Zo liefdevol, zorgzaam en kreeg hem heel rustig en kreeg hem zelfs in slaap.

Sandra is geboren om babyshoots te maken van baby’s. Wij zijn erg blij met de foto’s en de manier waarop zij alles deed en afhandelde. Wij konden onze kleine ook makkelijk voeden en verschonen ze had zelfs de hele kamer verwarmt voor onze kleine.

Zelfs onze puber van 13 voelde zich erg prettig en lag op het tapijt video te kijken net als of ze thuis was.

Liza & Shanna