Een tastbare herinnering

Ik ben Sandra en het gezicht achter Your Best Memories. In de eerste plaats moeder, tante, een mensenmens, natuur- en dierenliefhebber en met passie fulltime fotograaf. En de liefde gaat vooral uit naar het blije gevoel dat ik mijn klanten bezorg. Met heel mijn hart zorg ik voor een waardevol resultaat. Een herinnering die voor altijd blijft, en die altijd de moeite is om op terug te kijken.

Bijzonder, kwetsbaar en klein

De eerste keer dat ik een nieuw geboren kindje fotografeerde vond ik onwijs spannend en ontzettend mooi tegelijk! Vanaf dát moment wist ik: dat wil ik doen. Als je op deze manier iets moois voor de ouders, voor de familie en voor het kindje zelf kan betekenen… Een gevoel van warmte en geluk kwam over mij heen. Een Newborn is zo ontzettend bijzonder, kwetsbaar en zo klein voor maar even.

Sandra Koppenhöfer homepage
Collect moments, not things.

Groot moment, voor even

De geboorte van een kindje zorgt voor een grote verandering in je leven, die vaak gepaard gaat met emoties. Zelf herinner ik het me nog als de dag van gisteren. Jammer genoeg hebben wij geen Newborn shoot laten doen na de geboorte van mijn twee zoons. Dat zou ik nu zonder twijfel anders doen, want dit moment is er écht maar voor even.

Vertrouwd en met aandacht

Als mensen zeggen dat ze niet graag voor de camera staan, snap ik helemaal wat zij bedoelen en herken ik dat vooral ook bij mezelf. Juist daarom vind ik het belangrijk dat mensen zich bij mij vertrouwd voelen en we een prettige tijd met elkaar hebben. Je bent geen nummer maar uniek en ik neem de tijd voor jou.

Van cadeau tot opleiding

Na de geboorte van mijn kinderen kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera cadeau. Dit bood zoveel meer mogelijkheden dan de compact camera die ik tot dat moment altijd bij me had. Ik begon te experimenteren en volgde mijn eerste cursussen. Een paar jaar later volgde ik de basisopleiding aan de Fotovakschool. Ik fotografeerde steeds meer verschillende mensen en kinderen, volgde workshops en ik vervolgde de vakopleiding aan de Fotovakschool.

Photography is about capturing souls, not smiles.

– Dragan Tapshanoy –

Mijn specialiteit: Newborn fotografie

Sinds 2018 ben ik mij volledig gaan richten op fotografie. Ik specialiseerde mij op het gebied van Newborn fotografie. Met elke baby die ik fotografeer besef ik de waarde en kwetsbaarheid van deze nieuw geborene. En dan ben ik gewoon even verliefd en waardeer ik mijn werk onwijs.

Zachte en tijdloze beelden

Een foto gemaakt door Your Best Memories staat als een herinnering aan een mooi of bijzonder moment in je leven. Dat moment leg ik vast, zodat je ook vele jaren later nog plezier kunt beleven aan dat dierbare moment. Ik streef ernaar om prachtige, zachte en tijdloze beelden te maken. En voor de allerkleinsten gebruik ik zachte texturen met een natuurlijke uitstraling.

Bekijk hier mijn werkwijze voor Newborn en baby shoots.

Thank you for letting me capture your special moment.

Beeldverhaal met reportagefotografie

Wist je dat je mij ook voor reportagefotografie kunt boeken? Reportagefotografie moet de sfeer van het moment in beelden vatten. Hiervoor ben ik niet te nadrukkelijk aanwezig en steeds gefocust om de kleine en grote momenten vast te leggen. Je leven is vol met bijzondere gebeurtenissen. Een serie foto’s zorgt voor een speciale herinnering in iemand zijn leven. Dat kan zijn tijdens een sportwedstrijd, een optreden, een uitstapje of evenement. En ja, ook voor zakelijke doeleinden leg ik je moment vast.

Visie vertalen in beeld

Een zakelijke foto vraagt een andere aanpak. De vraag die me dan bezig houdt is: wie heb ik voor de camera, wat wil je laten zien en wat is het doel van de foto. Met een personal branding fotoshoot kun je je als ondernemer beter onderscheiden, jezelf presenteren en laat je zien waar je voor staat.

Offerte aanvragen

Even persoonlijk kennismaken

Een fotoshoot is altijd persoonlijk. Voor wie eerst meer over mij als persoon wil weten stel ik mij hier graag persoonlijk voor. Heb je nog vragen? Zoek dan gerust even contact.

Ik ben een familiemens, love my kids, mijn gezin en onze lieve Cane Corso. Ik ben een dromer, denker, doener en mijn roots liggen in (Oost)Duitsland. Kind van het platteland, vlakbij Berlijn. Als kind had ik een hekel aan lange wandelingen, nu geniet ik ervan om samen met fijne mensen en hond een eind te wandelen. Het buitenleven biedt mij de ultieme afwisseling en zorgt voor een opgeladen batterij. Ik heb graag mensen om me heen en houd van een goed gesprek. Steeds geïnteresseerd in (gezonde) leefstijl en doe regelmatig pogingen om hier consequent mee om te gaan voor wat betreft eten en sporten.

Ook echt Sandra: liefde voor sushi en chocolade, een échte snoepkont, zorgzaam, geduldig, kan langs geen enkele hond lopen zonder deze geaaid te hebben, steeds op zoek naar nieuwe creatieve ideeën.

Als fotograaf wil ik graag de verbinding aangaan. Leer graag de mens kennen achter de mens. Ik kijk naar je en luister. Ik denk en bedenk, fotografeer en maak jouw creatie. Kom, ik neem je mee en we maken er een mooi moment van! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Liefdevolle woorden

Review Stef en Lynn

Bij de fotoshoot werden we erg welkom ontvangen in een aangename en zeer moderne fotostudio waar onze baby zich heerlijk op zijn gemak voelde. De fotosessie had een prettige tijdsduur waardoor we allemaal, maar onze baby zeker, de hele tijd echt opgewekt waren. Door de vakkundige aanwijzingen (en tips per e-mail vooraf) hebben we veel verschillende foto’s uit verschillende perspectieven kunnen nemen.

Kort na de shoot ontvingen we een hele serie prachtige foto’s waar we zelf dan de mooiste exemplaren uit konden kiezen. De definitieve foto’s ontvingen we supersnel nadat we onze keuzes hadden gemaakt. Al met al een heel goede ervaring gehad bij Your Best Memories.

Stefan & Linda
Review familie Cents

Een fotoshoot met je gezin is nogal een uitdaging. Je wilt je kroost leuk op de kiek, maar ja, zij doen hun eigen ding. Gelukkig weet Sandra daar wel raad mee. Ze is geduldig, ontspannen en laat de kinderen zijn wie ze zijn. Met de nodige humor zorgt ze voor een gezellige sfeer, waardoor wij ons allemaal op ons gemak voelden. Wij hebben prachtige foto’s ontvangen van ons gezin.

Een dierbare herinnering, waar wij heel blij mee zijn. Sandra heeft ons vast kunnen leggen zoals wij zijn. En dat zie je terug in de foto’s. Super bedankt Sandra! Wij komen graag nog eens terug!

Familie Cents
Review Emmy van Laer

Ik heb al 3 fotoshoots met Sandra gedaan. Mijn eerste shoot bij haar was een Newborn shoot en wat zorgde zij voor een relaxte sfeer, waarin onze knappe meid en ook ons hele gezin werd gefotografeerd. Mooie foto’s waren het resultaat.

Later heeft zij mijn gezin en onze hele familie gefotografeerd tijdens een wandeling in het bos. Het was ongedwongen en een leuke sfeer waardoor de kinderen super op de foto staan en niet liepen te mopperen dat ze weer op de foto moesten ;).

Ook is mijn dochtertje met 9 maanden gefotografeerd. Wat een geweldige foto’s. Een talent om zulke te maken, terwijl je kind niet stil zit en overal heen kruipt.

Als je een fotograaf zoekt die naar je luistert, makkelijk in contact is en je als persoon ziet ben je bij Sandra aan het goede adres. Daarnaast neemt ze ook je wensen en ideeën mee.

Emmy van Laer

Liefdevolle fotoshoot in sfeervolle fotostudio met prachtige foto’s als resultaat

Familie Hazeling

Toen onze tweede dochter geboren werd wilden we dit graag vastleggen met een mooie Newborn fotoshoot, ook met het hele gezin. Sandra heeft ons erg goed geholpen door advies te geven en voorbeelden te laten zien.

Wij vonden het fijn dat ze de shoot bij ons thuis kon doen. Ze neemt allemaal leuke accessoires mee om de shoot en baby aan te kleden. Ze neemt de tijd voor je om zoveel mogelijk foto’s te maken, ook wanneer je baby niet wil slapen. Met een mooi resultaat, prachtige foto’s.

Jaap & Laura

Wij hebben een fotoshoot gehad van onze zoon bij Sandra thuis waar ze een prachtige studio heeft. Wij waren erg onder de indruk en bewonderen Sandra hoe zij omging met onze kleine prins. Zo liefdevol, zorgzaam en kreeg hem heel rustig en kreeg hem zelfs in slaap.

Sandra is geboren om babyshoots te maken van baby’s. Wij zijn erg blij met de foto’s en de manier waarop zij alles deed en afhandelde. Wij konden onze kleine ook makkelijk voeden en verschonen ze had zelfs de hele kamer verwarmt voor onze kleine.

Zelfs onze puber van 13 voelde zich erg prettig en lag op het tapijt video te kijken net als of ze thuis was.

Liza & Shanna