Because every picture tells a story…

Blijvende herinnering

Welkom bij Your Best Memories! Je bent hier op de juiste plek voor Newborn fotografie, babyfotografie en gezinsfotografie. De geboorte van een kind is een unieke ervaring voor elke ouder. En daarom onderstreep je dat bijzondere moment met een liefdevolle fotoshoot. Met veel plezier leg ik deze dierbare momenten voor je vast, van de geboorte tot grotere mijlpalen in de ontwikkeling van je kind.

Als gediplomeerd fotograaf ben ik gespecialiseerd in portret- en reportagefotografie. Daarom leg ik in Deventer en omgeving  mensen vast in wie zij zijn en wat zij doen. De redenen voor een fotoserie of fotoreportage zijn divers.

Fotoshoot in studio, thuis of op locatie

Je bent welkom in mijn studio vlakbij Deventer. Ik fotografeer op locatie en kom ook graag bij jullie thuis voor een shoot.

Puurheid en emotie

Puurheid en emotie is het mooiste en belangrijkste dat ik zichtbaar wil maken in mijn foto’s. Boven alles hou ik van eenvoud en een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. Dat zie je terug in mijn fotografie stijl.

Professioneel en met veel plezier

Ik ben als fotografe altijd op zoek naar het beste resultaat en wil graag iets voor jullie betekenen. Met Your Best Memories ben ik toegankelijk, professioneel en ik werk met mijn hart en heel veel plezier.

Meer over mij

Mijn fotoshoots

Bijzonder moment op komst of allereerst inspiratie opdoen? Bekijk dan direct hieronder het aanbod.

Liefdevolle woorden

Review Stef en Lynn

Bij de fotoshoot werden we erg welkom ontvangen in een aangename en zeer moderne fotostudio waar onze baby zich heerlijk op zijn gemak voelde. De fotosessie had een prettige tijdsduur waardoor we allemaal, maar onze baby zeker, de hele tijd echt opgewekt waren. Door de vakkundige aanwijzingen (en tips per e-mail vooraf) hebben we veel verschillende foto’s uit verschillende perspectieven kunnen nemen.

Kort na de shoot ontvingen we een hele serie prachtige foto’s waar we zelf dan de mooiste exemplaren uit konden kiezen. De definitieve foto’s ontvingen we supersnel nadat we onze keuzes hadden gemaakt. Al met al een heel goede ervaring gehad bij Your Best Memories.

Stefan & Linda
Review familie Cents

Een fotoshoot met je gezin is nogal een uitdaging. Je wilt je kroost leuk op de kiek, maar ja, zij doen hun eigen ding. Gelukkig weet Sandra daar wel raad mee. Ze is geduldig, ontspannen en laat de kinderen zijn wie ze zijn. Met de nodige humor zorgt ze voor een gezellige sfeer, waardoor wij ons allemaal op ons gemak voelden. Wij hebben prachtige foto’s ontvangen van ons gezin.

Een dierbare herinnering, waar wij heel blij mee zijn. Sandra heeft ons vast kunnen leggen zoals wij zijn. En dat zie je terug in de foto’s. Super bedankt Sandra! Wij komen graag nog eens terug!

Familie Cents

Ik heb al 3 fotoshoots met Sandra gedaan. Mijn eerste shoot bij haar was een Newborn shoot en wat zorgde zij voor een relaxte sfeer, waarin onze knappe meid en ook ons hele gezin werd gefotografeerd. Mooie foto’s waren het resultaat.

Later heeft zij mijn gezin en onze hele familie gefotografeerd tijdens een wandeling in het bos. Het was ongedwongen en een leuke sfeer waardoor de kinderen super op de foto staan en niet liepen te mopperen dat ze weer op de foto moesten ;).

Ook is mijn dochtertje met 9 maanden gefotografeerd. Wat een geweldige foto’s. Een talent om zulke te maken, terwijl je kind niet stil zit en overal heen kruipt.

Als je een fotograaf zoekt die naar je luistert, makkelijk in contact is en je als persoon ziet ben je bij Sandra aan het goede adres. Daarnaast neemt ze ook je wensen en ideeën mee.

Emmy van Laer

Liefdevolle fotoshoot in sfeervolle fotostudio met prachtige foto’s als resultaat

Familie Hazeling

Toen onze tweede dochter geboren werd wilden we dit graag vastleggen met een mooie Newborn fotoshoot, ook met het hele gezin. Sandra heeft ons erg goed geholpen door advies te geven en voorbeelden te laten zien.

Wij vonden het fijn dat ze de shoot bij ons thuis kon doen. Ze neemt allemaal leuke accessoires mee om de shoot en baby aan te kleden. Ze neemt de tijd voor je om zoveel mogelijk foto’s te maken, ook wanneer je baby niet wil slapen. Met een mooi resultaat, prachtige foto’s.

Jaap & Laura

Wij hebben een fotoshoot gehad van onze zoon bij Sandra thuis waar ze een prachtige studio heeft. Wij waren erg onder de indruk en bewonderen Sandra hoe zij omging met onze kleine prins. Zo liefdevol, zorgzaam en kreeg hem heel rustig en kreeg hem zelfs in slaap.

Sandra is geboren om babyshoots te maken van baby’s. Wij zijn erg blij met de foto’s en de manier waarop zij alles deed en afhandelde. Wij konden onze kleine ook makkelijk voeden en verschonen ze had zelfs de hele kamer verwarmt voor onze kleine.

Zelfs onze puber van 13 voelde zich erg prettig en lag op het tapijt video te kijken net als of ze thuis was.

Liza & Shanna

Meer weten of een fotoshoot plannen?

Iedere fotoshoot moet uniek zijn. Daarom is het voor mij steeds weer een bijzondere uitdaging, voor jou het beste resultaat eruit te halen. Wil je meer informatie? Of wil je direct een fotoshoot inplannen? Neem dan contact op met mij.

Neem contact op